Известие

Collapse
No announcement yet.

Предни спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предни накладки Galfer от производителя са 19 евро стандартни и 38 евро спортни ако някой иска да обажда. Това е без доставката още не знам колко ще е.
    http://www.galfer.es/asp/catalogo_fi...o=&p_cataleg=C
    sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
    156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
      Предни накладки Galfer от производителя са 19 евро стандартни и 38 евро спортни ако някой иска да обажда. Това е без доставката още не знам колко ще е.
      http://www.galfer.es/asp/catalogo_fi...o=&p_cataleg=C
      Имай ме предвид за предни и задни нормални.
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
        Аз карам с Valeo - цапат супер добре , че и спират! На прегледа имах 68% спирачки...поне така ми казаха. Споделям за тези които веднага ще се изцепят нещо
        Боянчо бе ти повече от 80 вдигаш ли!!!
        Та чак и заключения направи.....

Са да ни ми са разсърдиш.......
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Такааа пристигнаха дисковете и накладките. За сега съм доволен ето и снимки:

И в кутията изненадааа дисковете са поцинковани.

Цената просто е уникална. 188лв за дискове и 70лв накладки. Идват си с код за проверка дали са оригинални. Дисковете са произведени в Италия, накладките в Чехия. Няма Китай, няма Турция...
          КАто ги монтирам и поразтъркам ще споделя пак.
          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Ами те и тук са толкова.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
              Ами те и тук са толкова.
              Да де ама заедин диск, а това е комплект

оп извинявай колега къде е това ТУК? Щото ТУК в България ми обаждат цени 140-144лв за 1 диск и 112-108лв занакладки. Имена на фирми няма да споделям, ама да речем, че са официален вносител
              Last edited by Alamo; d.m.y г., 22:40.
              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Питай де.С питане се стига до точните места.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                  Питай де.С питане се стига до точните места.
                  Да бе да като оная дето разправяла, че "с питане на мъжа ми жената е*баа "

А да те питам ти де беше аз га питаа?
                  Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Предполагам знаеш за процедурата по "напасване" на дискове и накладки....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Предполагам знаеш за процедурата по "напасване" на дискове и накладки....
                      Сподели!
                      sigpic
                      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                      147 JTDm 140-Малката манекенка
                      GT- JTDm 150

Comment

Хм, не я знам тая процедура. Ако имаш предвид кротко натискане първите 100-200км чувал съм я, ама ми се струва голяма щутотия. Сместа на накладката би трябвало да е еднаква и тва с изпичането на горния слой би се получило независимо от първите 100 или последните 100км на накладката.
                        Иначе за сега колата спира осезаемо по-добре от преди, а цинковия слой още не се е изтъркал нацяло. Предполагам, че разликата идва от по-голямото бутало и от там по-голямото спирачно усилие.
                        Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Ще ползвам темата на колегата,някой да има информация за тези дискове MTEC Brakes:http://www.ebay.co.uk/itm/2903343637...84.m1438.l2649
                          Мисля да ъпгрейдна отпред и отзад с такива но първо ми се иска да знам повече за тях.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                            Такааа пристигнаха дисковете и накладките. За сега съм доволен ето и снимки:

И в кутията изненадааа дисковете са поцинковани.

Цената просто е уникална. 188лв за дискове и 70лв накладки. Идват си с код за проверка дали са оригинални. Дисковете са произведени в Италия, накладките в Чехия. Няма Китай, няма Турция...
                            КАто ги монтирам и поразтъркам ще споделя пак.
                            Колега сподели как са спирачките, да знам дали да си поръчам и аз от тях
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Aз преди месец реших да пробвам с едни предни перфорирани на ROTINGER. Външно изглеждат съвсем истински. Твърдението е че са полски и за сега нямам оплаквания от тях. Цената беше 89 лева бройката.
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Споделям. Накладките се напаснаха и сега колата спира зверски. Джантите за 3 дена имат лек слой феродо. Смених и задните дискове ТЕКСТАР ПРО пасивирани + накладки БРЕМБО Няма скърцане, няма свирене само уникално спиране.
                                Относно така нареченото напасване диск-накладка не мисля, че има някакъв смисъл при нови дискове и накладки - просто и двете са си достатъчно гладки и се напасват бързо. Само трябва да се внимава ако се позагреят доста дисковете след спиране да не се държи спирачката натисната иначе найстина може да се опече накладката.
                                Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
                                X